Esittely / About us

In English

Olemme äiti ja tytär.

 

Tavoitteenamme on kasvattaa pienimuotoisesti terveitä, hyväluonteisia ja rodunomaisia jackrusselinterriereitä aktiivisiin koteihin. Omistajilleen niin rakkaiksi perheenjäseniksi kuin harrastuskavereiksi.

 

Koiramme asuvat kotona kanssamme. Kasvatustyömme pohjautuukin siksi paljolti sijoituskoiriin tai yhteisomistajuuskoiriin, ja meillä onkin ollut ilo ja onni saada sijoituskoiriemme “kotijoukoiksi” todella mukavia ja yhteistyökykyisiä ihmisiä.

 

Pennut myydään ainoastaan yhteistyökykyisiin koteihin, sillä haluamme kuulla pentujen kuulumisia myöhemminkin. Pyrimme järjestämään tapaamisia pentujen omistajien kanssa treffien tai muun mukavan asian parissa. Toisinaan käymme yhdessä näyttelyssä tai muissa tapahtumissa.

 

Terhi

 

Ensimmäisen koirani, labradorinnoutajan Pustansamin sain vuonna 1972 ja toinen labradori Sänkåkers Kaneli tuli meille 10 vuotta myöhemmin. Siitä koiraharrastukseni on alkanut. Olen pienestä tytöstä pitäen haaveillut, että joskus omistaisin oman kennelin. Tämä unelma toteutui, kun sain oman kennelnimen vuonna 2007. Kasvattajan peruskurssin olen käynyt 2006. Kasvatustyöni aloitin labradorinnoutajalla, mutta nykyään kasvatan pienimuotoisesti ainoastaan jackrussellinterriereitä.

 

Vuosien mittaan koirat ja koiraharrastus on alkanut viedä lähestulkoon kaiken vapaa-aikani.

Koirieni kanssa harrastan lenkkeilyä, näyttelyitä ja jonkin verran myös Agilitya ja Noseworkia ja tottelevaisuuttakin on tullut harrastettua.

 

Koirat ovat olleet minulle tärkeitä aina. Vaikeaa olisikin kuvitella elämää ilman niitä ja kaikkea muuta tämän rakkaan harrastuksen mukanaan tuomia lukemattomia muistorikkaita hetkiä ja hyviä ystäviä.

 

Petra

 

Moikka

 

Olen Petra ja olen toinen kasvattajista kennelissämme.

 

Pari vuotta sitten hyppäsin mukaan koirien kasvatushommiin, suoritettuani kasvattajan peruskurssin.

 

Asun Vihdissä, aivan Veikkolan tuntumassa.

Kotona asustaa 2 russelia ja 2 labradorinnnoutajaa.

 

Harrastan koirien kanssa näyttelyitä, noseworkkiä ja nyt labbiksen kanssa on aloitettu nuotohommat

 

Ammatiltani olen koiratrimmaaja.

 

 

Comments are closed.